Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2017 17:27 - Планът за окончателното поробване на човечеството (допълнена; “Дневен ред 30” – Плановете на ООН: рецепта за глобален тоталитаризъм)
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1379 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 07.11.2017 17:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    ВИДЕО: “AGENDA 21” – Планът за окончателното поробване на човечеството (допълнена; “Дневен ред 30” – Плановете на ООН: рецепта за глобален тоталитаризъм) Публикувано на 10.03.2016  в Любопитно

https://bultimes.com/%D0%92%D0%98%D0%94%D0%95%D0%9E-agenda-21-%D0%9F%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%80/

 “AGENDA 21” или “Дневен ред 21” понякога е прикрит като “План за действие в 21 век” 

Английската дума “agenda” [адженда] се превежда като “дневен ред”. “AGENDA 21” е “Дневен ред 21” или понякога по-прикрито “План за действие в 21 век”.

image

Ако сте пропуснали да обърнете внимание на това понятие или пък ви звучи много абстрактно, но все пак някак си актуално, нали вече сме в 21 век, то сега е моментът да сторите това, да му обърнете внимание. Защото ако не сте чували, това е “договор, който определя общата отговорност за изграждането на бъдещето.” Както започва материал цитиран по-долу още веднъж и имащ препратка.

Ооо, звучи прекрасно, нали?! Само дето никой не ни е питал, искаме ли това бъдеще.

А пък мнозинството едва ли е чувало/обърнало внимание на тези неща, нали си избира политици, които да мислят вместо него. Толкова просто устроен е света и всичко се случва по най-прекрасния начин.

Нашата образована публика със сигурност обаче е запозната с някой от основните аспекти на “Дневен ред 21”.

Когато например става дума за образованието и това го пише някоя си Дочка Кючукова, “Той е гарант за преодоляване на различията при програмите за управления на училищата и реално поетите ангажименти. Междукултурният мениджмънт на училището е възможност за промяна на социалните нагласи и обществената чувствителност в света на глобализацията и обединяване на културите.”

Вие знаехте ли, че сте сключили такъв договор “за преодоляване на различията при програмите за управления на училищата и реално поетите ангажименти”.

Знаехте ли, че сте поели и там ангажименти?

И какво ли още не… Препоръчвам ви да прочетете една статия за ковачницата на роби, носеща заглавието:

Agenda 21 и междукултурният мениджмънт на училището — възможност за промяна на социалните нагласи и обществената чувствителност

Потърсете в мрежата името на авторката и веднага ще намерите статията.

Ето такива неща си публикуват социалните инженери, за да не кажете после – ама, чакайте! Ама, как така? Ама, кога?… Всичко вие казано, това че сте спали си е ваш проблем. За това говори и Ан Бресингтън – да спрем да спим на кормилото на живота си.

И накрая, ако все още някой си мисли, че всичко е само в главите на теоретиците на конспирацията 😉 нека се събужда, ВРЕМЕ Е!

Щях да пиша още, но се отказвам, нали и без това никой не чете описанията. Но за четящите, ето една насока:
THE CLUB OF ROME, clubofrome.org

ВИДЕОХРОНИКИ

UN Agenda 2030 Revealed: They Want A One World Government

Плановете на ООН: рецепта за глобален тоталитаризъм

Ако не сте чули до сега, Обединените нации (ООН) и техните най-автократични режими имат огромни планове за вашия живот, деца, държава, и Свят. И тези планове не са ограничени до принудителното споразумение за „климата“, сключено в Париж.

Докато установените медии в САЩ и ЕС надъхваха ислямисти, футбол, и разбира се „глобалното затопляне“, виртуално всяко национално правителство/диктаторство на планетата се срещна на 70-годишнината на общото събрание на ООН в Ню Йорк през 2015 г. за да приемат пореден водещ план за планетата.

Топ-глобалистите, като бившия шеф на НАТО Хавиер Солана, празнуваха тогава обявяването му на срещата на върха и го „одобриха единодушно“ като поредния „голям скок напред“ – да, стария лозунг на Китайската комунистическа партия, който така капиталистически изстреля страната им на първо място по икономика в света.

Основният план се състои от 17 цели и 169 конкретни подцели „за устойчиво развитие“, които да бъдат наложени на цялото човечество – буквално всичко това е посочено изрично в самия план. „Докато се впускаме в това колективно пътуване, обещаваме, че няма да оставим никой назад“, се казва в манифеста на ООН. Това е програма, която съвпада доста чудно с дълбоко противоречивата „Програма 21“ (Agenda 21) на ООН, която дори включва голяма част от същата реторика и дневен ред. Обаче комбинираните цели на Agenda 2030 за постигането на това, което евфемистично е наречено „устойчиво развитие“, реално представлява напомпаните други планове на ООН, като „Визия 2050“, но по-дълбоки, по-радикални и по-скъпи.

В този план се използват фрази от рода на: [ООН] „ще освободи човешката раса от тиранията …“, предполагам, както го направиха с Кадафи и Либия?, „… и „ще излекува планетата“, и „… бъдещето на човечеството и планетата ни е в нашите ръце“. В цел 10 от плана се казва, че ще „намаляват неравнопоставеността във и между страните.“ Както знаем ООН са също от тези, които насърчават ислямистките потоци към ЕС, разрушаващи националните идентичности на евро-страните. С това се съсредоточават към изземането на още повече данъци на местно ниво от работещите граждани за да се осигуряват и дават по-големи права от тези на другите за малцинствата, които са добре известните ни мигрантски, цигански и други според тях „неравноправни“ с народите на Европа. Е, ние в България си знаем, че на едно такова малцинство у нас му се дава кард-бланш за повече свобода отколкото имат другите, и всички знаем за „блестящото интегриране“ и „развитие“, което се е постигнало.

Нека го обясня по друг начин. Преди няколко години беше осъден един човек за това, че е събирал дъждовна вода и сняг в имота си, и дори е бил вкаран в затвор в Съединените щати, в Орегон. Това се случва докато на корпорациите се позволява да приватизират натуралните водоизточници по цял свят. Схващате за какво иде реч. В някои страни от ЕС също (в Румъния е H.G. 1591/2002) има закони, които по всичко изглежда, че таксуват дъждовната вода, която се стича в канализационната система, изчислявайки я като се умножава годишното количество дъждовна вода с общата площ на завършените и недовършени сгради.

Алчните диктатори от ООН ги интересува единствено разпределянето на богатството, контрола над населението, строежа на мега-градове и глобалното управление под егидата на САЩ. А как се пълнят тези мега-градове с послушни роби? Като се обезлюдяват селските, провинциалните райони. Нещо познато ни в България до болка. Сещате се, че в такива райони човек може да не бъде толкова контролиран и съответно за ООН е заплаха за „глобалният климат“.

Agenda 21 се преобрази в Agenda 2030, план който има за цел да насили 9 милиарда души да живеят според глобалистката, корпоративна рецепта „да живеете добре в рамките на планетните ресурси“. В рамките или зад решетките?

Докладът „Визия 2050“ пък е парче от консенсус, който е съставен от 29 водещи световни компании от 14 индустрии, и е резултат на 18-месечни обединени усилия между експертите и изпълнителните директори и над 200 компании и международни заинтересовани лица от повече от 20 държави. На кратко, глобалните корпорации ще ни диктуват на всички как трябва да живеем без свободен избор.

Тези компании, а не ООН, решиха вместо вас, какво е „глобалната устойчивост“ без да се консултират с вас, и определиха визията си за планетата. Това, което влиза е:

  • Включването на външните разходи, започвайки от въглища, разходи по екосистемата и водата, в структурата на пазара;
  • Удвояване на селскостопанската продукция без увеличаване на количеството използвана земя или вода;
  • Спиране на обезлесяването и увеличаване на добивите от засадените гори;
  • Намаляване на въглеродните емисии в световен мащаб (въз основа на нивата от 2005 г.) до 2050 г. чрез преминаване към нисковъглеродни енергийни системи;
  • Подобрена енергийна ефективност от страна на търсенето и предоставянето на универсален достъп до нисковъглеродна мобилност.

Което реално означава това е, че ще се унищожават повече работни места, ще се контролира още повече използването на вода/дъжд, електроенергия, мляко, храна, ще се предотвратява отглеждането на собствени земеделски култури, ще се преследват хората живеещи извън мрежата, за да ги принудят да живеят в малки жилища под наем, както е на много места вече, да се избегне свободното придвижване на хората. Всичко това ще концентрира още повече властта в тези няколко корпорации, които в крайна сметка ще имат множество претъпкани обори/градове по целия свят, в който ще сте натъпкани като цаца в консерви, в големите градове, емиграцията ще ви разпредели, за да ви развъждат изкуствено, гоят с химикали и ГМО, и употребяват за целите си. Искат да освободят най-прекрасните места по света за себе си, от вас. С едно щракване ще могат да редуцират мултимилионни, милиардни човешки маси.

Според Фредерик Кемпе, президент и изпълнителен директор на тинк танка „Атлантически съвет“, „безпрецедентната промяна“ ще доведе до 60% от населението на света до мега-градовете до 2030 г. и конкуренцията за храна, вода и енергийни ресурси може да увеличи възможностите за бурни конфликти.

Anony, 11.7.2017

Използвано:

Envisioning 2030: US Strategy for a Post-Western World
America 2050: The Agenda 21 Depopulation of Rural Areas Has Begun
Обезлюдяването на България е с параметрите на катастрофа




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. gpjprim - Slava
08.11.2017 10:23

Благодаря за статията !
Чудесно предсказание за бъдещето ни !
Но НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ !!!!!!
цитирай
2. zahariada - Да
08.11.2017 14:02
Благодаря и аз!
цитирай
3. zahariada - Да
08.11.2017 14:03
Благодаря и аз!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745775
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031