Постинг
12.11.2013 19:08 -
Боб в гювеч
Продукти:
боб
лук
моркови
чушки (червена и зелена)
чесън
домати
джоджен
девисил
копър
чубрица
сминдух
сол
черен пипер
червен пипер
олио
Боба се вари в тенджера под налягане около 1 час.
След това се премества в гювеча и се добавят останалите продукти и подправки. Разбърква се добре и се слага в студена фурна. След това се включва и се пече на 150 - 180 градуса около 4 часа , като последния половин час се пече без капак.
Става божествено вкусно.
Питки със спанак, праз и сирене
Запеканка - грах с пиле и кашкавал
Лазаня - макарони със спанак и сирене
Запеканка - грах с пиле и кашкавал
Лазаня - макарони със спанак и сирене