Постинг
04.03.2013 18:42 -
Домашни брускети
Автор: suny84
Категория: Рецепти
Прочетен: 2943 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 04.03.2013 19:23
Прочетен: 2943 Коментари: 2 Гласове:
5
Последна промяна: 04.03.2013 19:23
1 Франзела се нарязва на тънки кръгчета.
Намазва се с лютеница и отгоре се реди:
домат
чушка
маслини
босилек
риган
чесън
масло
моцарела
Всичко нарязано на кубчета. Пече се на 250г. Стават страхотни, хрупкави. Днес ги правих за първи път и съм много доволна.
Ето така изглеждат, но вече изстинаха. Когато бяха топли имаха още по апетитен вид.
Намазва се с лютеница и отгоре се реди:
домат
чушка
маслини
босилек
риган
чесън
масло
моцарела
Всичко нарязано на кубчета. Пече се на 250г. Стават страхотни, хрупкави. Днес ги правих за първи път и съм много доволна.
Ето така изглеждат, но вече изстинаха. Когато бяха топли имаха още по апетитен вид.