Постинг
10.11.2012 19:26 -
ПЕКАРНА ЗА ХЛЯБ
Всички се оплакват, че хляба е много скъп и не е истински хляб, а е пълен с набухватели и др.такива. Да така е. Затова ние си взехме пекарна за хляб и сме много доволни. Поне знаеш, че ядеш истински хляб. Става чудесен домашен хляб и се носи приятен аромат, докато се пече. Друг плюс на пекарната е, че излиза по евтино. За един хляб слагаме 400гр. брашно + половин пакетче суха мая и 300гр хладка вода. Значи 1кг брашно стига за 2 хляба и половина и струва около 1.00лв ( има и по евтино -например 0,68лв) И другото,което ми харесва на пекарната е, че може да се програмира и например в 10.00ч. вечерта може да се нагласи да започне да меси и пече в 6.00ч. сутринта и в 8.00-9.00ч като станете имате топъл и пресен хляб.
Има и други програми. Едната е само за тесто, тя си меси тестото, вадиш го и си правиш пица или каквото ви се яде. Това е един от най - използваните уреди вкъщи.
Вие какво мислите?
И не са много скъпи, особено сега преди Коледа има много промоции.
Поздрави на всички и лека вечер.
Има и други програми. Едната е само за тесто, тя си меси тестото, вадиш го и си правиш пица или каквото ви се яде. Това е един от най - използваните уреди вкъщи.
Вие какво мислите?
И не са много скъпи, особено сега преди Коледа има много промоции.
Поздрави на всички и лека вечер.
Вълнообразно
и съм много доволна от резултата.
Освен това става и за други неща - например да опечеш ябълки, сладко да направиш, даже и за готвене.
цитирайОсвен това става и за други неща - например да опечеш ябълки, сладко да направиш, даже и за готвене.
мая на кубче - 1/4, брашно 300 гр., вода и сол, захар. Става страхотен хляб.
цитирайпреди слагахме,сол и захар, но веднъж пробвахме без и повече ни хареса. Отначало имаше разни експерименти и олио слагахме, с яйце пробвахме, има най-различни рецепти за хляб - за всеки вкус.
цитирайот уханието на току що изпечен хляб...
живот е и благодат...
цитирайживот е и благодат...