Постинг
07.05.2016 17:01 -
Пиле с праз лук
Продукти:
Пилешко месо
2 стръка праз
10 домата
босилек
девисил
джоджен
сол
черен пипер
червен пипер
брашно
олио
Праза се нарязва и се задушава с олиото,солта и черния пипер и малко вода. После се добавя месото, нарязано на кубчета. Задушава се още 10 мин. и се добавят доматите( настъргани) и зелените подправки. Вари се до готовност на месото. 5 мин. преди да махнете от котлона се добавя брашното, разтворено с малко настърган домат и хладка вода.
Свинска пача - все пак е полезна
ДПС купува гласовете на изселниците с на...
"Прочетох писмата ти от Пастух
ДПС купува гласовете на изселниците с на...
"Прочетох писмата ти от Пастух
Няма коментари